Get paid to click - $10 per click!

Pe ce loc va termina Petrolul campionatul?

marți, 30 martie 2010

Inca un egal...

Petrolul Ploiesti - Farul Constanta 1-1

Petrolul bifeaza al 10-lea egal in urma derby-ului disputat duminica impotriva "marinarilor". Unii spun ca rezultatul se datoreaza incapacitatii de joc a echipei, altii dau vina pe vremea mohorata si pe terenul imbibat de apa...dar ce mai conteaza? Petrolul ramane pe locul 5 cu 34 de puncte, la 4 puncte de Sportul si Sageata Stejaru care au 38 de puncte.

Partida a fost una slaba, fara spectacol fotbalistic dar de angajament pentru ca ce-i drept ambele echipe isi doreau un rezultat bun. Scorul a fost deschis foarte repede in min.5 de Farul prin Pantelie dupa o greseala a petrolistilor la mijlocul terenului. Petrolul si-a aratat "coltii" in min. 14 si 19 prin Oprita care a incercat sa puna in pericol poarta farului. In minutul 32 Catarama centreaza foarte bine si Cosic inscrie cu capul , o faza frumoasa la care portarul farului nu sa putut interpune.

Dupa pauza jocul parca a inghetat si practic nu s-au mai contabilizat faze mari de gol in afara de cea a lui Cristi Vlad in min. 72 cand a trimis mingea din voleu direct sub transversala lui Sardescu care a respins spectaculos peste poarta, ambele echipe aparandu-si rezultatul de frica de a nu pierde si scorul final a ramas 1-1. Spectatorii de la singura tribuna ramasa in picioare pe batrana arena Ilie Oana, si-au incurajat echipa pana la final in timp ce o mica parte a galeriei noastre incepuse cu scandari de genul "jucati fotbal" sau "Vivi pleaca" lucru cu care personal noi, membri PUNKS nu suntem deloc de acord! Vom continua sa ne sustinem echipa atata timp cand vom fi in viata, indiferent de rezultatele pe care le va avea Petrolul in urmatoarele etape. Haideti sa ne amintim totusi ca obiectivul nostru pentru acest an nu a fost promovarea ci formarea unei echipe puternice sub bagheta lui Rachita si preluarea echipei de catre municipalitate din mainile lui bercea! Asta am vrut noi de la bun inceput, de asemenea, vrem STADION si apoi ar trebui sa vrem si promovarea! Da , asa e, ne-am saturat de liga2...si in mod evident toti ne dorim sa promovam, dar inainte de toate haideti sa gandim bine ce spunem pe gura!

scris de Punks03
e-mail: punks03@gmail.com ; contact@punks.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu